Ehdolla kunnallisvaaleissa 2017

Olen asettunut ehdolle kunnallisvaaleissa 2017. Olen ehdolla Tampereen kaupungissa Kokoomuksen ehdokaslistoilla.
Olen 21-vuotias journalistiikan ja viestinnän opiskelija. Opiskelujen ohella teen töitä bloggaajana viestintäalan yrityksessä ja olen aktiivinen partiolainen. Olen asunut Tampereella vajaan vuoden, olen kotoisin Turusta.
Nuorten syrjäytymistä vastaan
Tampereella on nuoria, jotka eivät jaksa nousta aamuisin sängystä masennuksen takia. Tampereella on nuoria, joilla ei ole yhtään ystävää. Tampereella on nuoria, joilla ei ole taloudellisesti mahdollisuuksia edes kohtuulliseen elintasoon. Jokainen tällainen nuori on yksi liikaa, minkä vuoksi haluan tehdä töitä erityisesti nuorten syrjäytymistä vastaan. Harrastuksilla ja vapaaehtoisilla järjestöillä on valtava potentiaali nuorten osallistamisessa.
Päätöksentekoa ihmisten tarpeet edellä
Haluan ottaa huomioon jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen huomioon yksilönä. Haluan jokaisen päätöksen kohdalla kysyä itseltäni: “Miten tämä päätös vaikuttaa tavallisen ihmisen arkeen ja elämään?”Haluan kuunnella ihmisiä ympärilläni ja pyrkiä ymmärtämään niitä, jotka ovat erilaisia kuin minä. Päätöksenteossa pidän tärkeänä avoimuutta ja hyvää viestintää: kaupunkilaisten tulee kokea, että päättäjät tekevät asioita heidän edukseen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s